Hur länge håller det denna gång?

Är inne i den tråkigaste veckan ever på jobbet då man enbart jobbar kväll, vilket innebär att ja måste va i stallet tidigt varje morgon. Det är visserligen väldigt härligt och börja dagen med en ridtur och speciellt när de är strålande solsken ute och någon plusgrad.
Meeen ja vill ha en sovmorgon, nu!
Har kommit igång med träningen nu igen efter att denna gång lyckats vrickat foten på steppen för 2 veckor sedan. Tror ja visst glömde bort att lyfta på foten för helt plötsligt låg ja på golvet och foten gjorde satans så ont.
Igår blev det ett Body Combat pass och har nog aldrig haft sådan tränigsvärk efter de passet och idag ett gympass och nog känns de att muskler är en färskvara. Men i morrn är de på´t igen.
Nu kom de några väl valda fula ord från min mun för allt ja skrivit försvann. MORR!!!
Är de någon som vet om de går att blogga från blogg.se när man har en android telefon?
Alltså om de finns som en app?
Helg snart och ja är kluven hur den skall spenderas. Antingen hemma och ta dagen som den kommer, eller Lofsdalen och åka skoter. Har inte vart där uppe sen förr förra vintern så de är ju på tiden. Men vill samtidigt vara hemma en helg för nästa spenderar ja i Örebro. Som ja längtar!
Återstår och se vad de blir!

Kommentarer
Postat av: Lena

Tror inte det finns och blogg.se säger att de inte kommer ta fram en app för android heller... Kolla långt ned på den här sidan http://faq.blogg.se/2011/september/iphone-appen.html

2012-03-08 @ 22:07:04
URL: http://fluffkattten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0