Tre år går väldigt fort...

Idag är det andra november och för tre år sedan vid denna tidpunkt så satt vi våra fötter in igenom Dollarstores dörrar för första gången. Jag kommer aldrig att glömma den synen då man trodde att man skulle komma in till en lokal som var redos att fyllas med varor, men shi fick vi. Vi har byggt upp vår butik från skratch.. (stavas?)

När man sedan fick beskedet att man fått jobb var man överlycklig. Och nu står man här tre år senare och kanske lite mer klok och vis. Jag har i alla fall avancerat till BC2. Dvs Butikschef under Jimmy, vår chef.  

Just nu är de full rulle på jobbet, varorna bara ramlar in dag efter dag och man hinner inte riktigt med som man velat. Man sliter men för inget känns de som...

Jobbat 7-16:30 idag som ja också gjort å kommer göra resten av veckan. Sen är de bara att åka till stallet och fixa häst och stall, men de är ju så satans mörkt numera. Dessa tider är de skönt att man har ett ridhus på sin gård :)  

I lördags blev de utgång på parken då Woodpjucks spelade. Massor av folk hade hittat ut. Skoj.Jag och Linda innan avfärd till förfesten.

I måndags fyllde farfar 85 år så hela släkten eller nästan iaf va dit och fikade och han blev nog glad att ha oss alla där. Mest uppmärksamhet gick till Theo och Lilja, släktets nyaste tillskott.

Kusin och Veronica har köpt en Jack Russelvalp vid namn Wilma. De namnet gick varmt hela kvällen.

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilma, IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILMA.

Berg flyttar in är klart och ja ska nu förflytta mig in till sängen!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0