Lite sömn tack!

I fredags så var jag och Veronica  upp och red på förmiddagen och Jolly va väldigt lugn och fin. Satt på henne vanliga bettet igen och hon lyssnade en anings bättre då. Gick sen en vända på stan men eftersom jag har köpstopp blev de endast ett nytt nagellack då de är så gott som slut. Käkade en glass med Martin och Linda sen satt jag och Martin oss på Strand och tog en öl tills Linda slutade. Kvällen spenderades på Tingsnäs med grillning och årets första bad, de va kaaallt men skönt. Vi avslutade kvällen med jordgubbar och Rappakalja på Lindas balkong.

Lördagen spenderade jag först på jobbet och under dagens gång så vart det strömavbrott och när vi skulle gå hem så märkte vi att det hade blivit nå fel med lamporna så de gick inte och släcka butiken. Vi stod och svor en bra stund innan vi gav upp och åkte hem. På kvällen blev det 30 års kalas hos kusin Malin och jag hade tänkt mig en lugn kanske tom nykter afton men så blev det ju inte. Jag och Joakim fortsatte när alla andra skulle hem med att börja gå ut mit Vika, men vi kom inte så långt innan vi gav upp. Intog en varsin stubbe och inväntade taxin, dock hann de komma en bil med några bekanta till Joakim så vi liftade med dom ner till Mora istället. Klockan var över två så vi dividerade mest med lite folk utanför innan vi gick hem till mig och stekte en varsin hamburgare och somnade gott.

Vaknade gjorde jag på söndagen med världens F E T A S T E smäll. Jag hade fönstret öppet så de lät som åskan slog till precis runt knuten. Jag flög upp ur sängen och stängde fönstret. Jobbat hela dagen idag och de va rätt långa sega timmar. Kvällen har jag avslutat med att träffa kusin Sandra i Orsa och försökt styra upp en kusinträff. Kan nog bli riktigt roligt.

Jolly har vilat lördag och söndag, orken bara fanns inte idag. I morgon efter jobbet ska vi ti Orsa på nå Kalle Moreus grejs och insläppet öppnade halv sex och jag slutar jobba fyra. Blir till att raaacer rida i morrn. haha.

Sovit alldeles för lite denna helg och mina ögon är som bly.

7:oo ska jag infinna mig på jobbet i morgon bitti.

Tack och Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0