Två flugor i en smäll!

Halva veckan är borta och jag fattar inte vart dagarna tar vägen.

Haft fullt upp på jobbet med ombyggnationer och efter påsk drar den stora igång. Ska bli riktigt roligt och göra om och hoppas de kommer bli bra.

Två och en halv vecka har gått och har inte tränat på gymmet eller ett enda pass. Ja vill verkligen gå dit, men ja vet inte om ja borde. Ja blir inte klok på att va krasslig emellanåt, antingen eller liksom!

Ridturen idag blev en timmes tur i skogen med Rosanna och Dennis. I vanliga fall brukar ja bara ta en lugn vända för att hon ska få röra på sig efter hoppning. Men vi hoppade inte allt för mycket igår så dagens försök till uttröttning blev lite kupperad terräng. När vi va på väg ut från skogen och över Älvdalsvägen stannar de en bil på en parkeringsficka och ur bilen kommer en karl som ställer sig för att pissa. Men vad han nog dock inte hade räknat med var att vi kom precis den vägen så vi fick gott stanna och kolla åt ett annat håll. haha.

Kvällen spenderades hos Lena med mina ikea kassar med massa kläder som ja rensat ur. Lenas garderob blev glad, så även min. Kläder som bara hängt alldeles för länge får komma till användning igen. :)


Kommentarer
Postat av: Lena

Mmmm tantens garderob blev mycket glad!!! ;) Tack tack!

2011-04-14 @ 21:23:53
URL: http://fluffkatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0