ljuvlig morgonpromenad

Att jag är sådan tröttmössa på morgonen är väl ingen nyhet, men när man väl tar sig ut och går en promenad i härliga solen kan väl inte dagen börja så mycket bättre. Hunden blev helt galen då han såg att de låg lite snö kvar uppe i skogen och drog några race. Appropå hunden så verkar det som hans värden gällande levern har gått ner betydligt sedan förr, jag hoppas dom stannar där.

Att vi sedan äntligen fått svar på hans problem med slickadet av tassar var att han är pollen och kvalster allergiker. Mah, de små rackarna finns ju överallt. Vi ska i alla fall tillbaka till Falu djursjukshus i början av maj och ge honom ett vaccin mot detta, och hoppas hoppas att de funkar på honom. Annas blir det till att fortsätta med tabletterna som vi gett honom. Något som kan vara ett rent h*lvete och ge honom. Han spottar gärna ut dom igen. ha ha

Ska jobba några fjuttiga tre timmar idag, skulle egentligen jobbat full dag. Men då Maria och Cina skulle åka till Borlänge och kolla på bröllopsklänning vela ja givetvis följa. Sen att vi råkar slinka in på Kupolen är en annan femma.
Dax att sätta fart, en dusch är på sin plats sen ska hunden lämnas hos farmor. De är numera bästa vänner tror ja. Hon får sällskap och han blir bortskämd. Perfekt kombination.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0