Vad har jag gett mig in på...

Nu var de allt för länge sedan som jag avlade en rapport igen. Men jag lever jag lovar.

Jobbet knallar på, men jag ljuger väl om jag säger att jag ljublar av lycka när klockan ringer halv sex vaje morgon och man vet vad som väntar. ha ha. Denna vecka har jag och Malin bestämt oss för att börja tjugo över sex. Hör och häpna, men allt för att sluta tidigare på fredag. :)


Återträffen i skolan är också överstökad vilket var väl rätt trevligt. Mest skoj var de väl att träffa folket igen, ja i alla fall dom som var där. Emmy fick jag ju träffa redan tidigare på dagen då hon kom med tåget till Mora och våra munnar gick i ett för att ta igen allt sedan vi sågs senast. Vilket ja knappt minns när de va, dax för ändring med andra ord på den fronten. Dagen och kvällen i Rättvik spenderades med massa tråkigt prat i aulan så man höll på att somna, sen vart de rundvandring och sedan middag. Sen satt vi oss i gula faran för att fara hem och dra i oss ngt starkt att dricka innan vi for ner på stan och allas vår timmer stuga. En trevlig kväll som fick ett abstrupt slut. Mer behöver inte nämnas!

Igår blev de marknad och några slantar fattigare. Dom årliga strumporna är ju ett måste, sen sprang jag över en plånbok som nästan också var ett måste för alla mina slantar ramlar nästan ut i den andra. Men så var de denna jacka som ja också sprang på. Den var ju egentligen inget måste, men lik förbenat så hänger den ute i hallen. ha ha

Kvällen spenderades på krogjobb i rättvik. Kvällen gick fort och sjukt mycket folk i farten.

Dagens planer gick i stöpet totalt. Jag och Myggan har i alla fall vart ute på en härlig hösttur och disken är diskad. Mer vart de inte.

Nu blir det sängen.

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Suuusii

Haha, jag känner igen det där =P Har ju själv "råkat" få hem ett par skor precis nyss som jag verkligen inte behöver. Men va fan. Vad ska man med pengar till om inte göra slut på =P Syns snart på jobbet!

2008-10-06 @ 11:51:01
URL: http://sannaaah.blogg.se/
Postat av: Sara

Vad fin du är i håret, både färgen och frisyren passar jättebra på dig! :)



Tycker att du, jag, Emmy och Linda borde ta och ha en egen reunion någon gång. :D

2008-10-06 @ 17:54:49
URL: http://adaosara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0