Kort resumé!

Fredag dejt med Linda och Malin. Käkade fyllda pitabröd och blåbärspaj till efterrätt. Snacka massa massa gojja hela kvällen lång. :)

Lördag jobb hela dagen, hästen fick vila för de vankades 18 års kalas hos kusin Marika. Bjöds på massa god mat och tipspromenads lekning vilket jag kom tvåa på. :)
Kvällen avslutades på Sportbaren då de va kilometer kö in på stugan. Blev en rätt trevlig kväll ändå.

Efterfesten va inte av dess like. Bruden som bodde där kom hem och blev helt vansinnig att hennes kille som också bodde där hade tagit hem massa folk utan att fråga henne. Slutade med att allt folk drog med ja och Joakim, kusin blev kvar och satt och snacka med Sandra ett bra tag. Slutade med att vi somna i soffan och fick väl en tre timmars sömn i alla fall. Tommy kom och hämta upp oss vid nio och då va de bara hem å duscha och sen sätta sig på cykeln och trampa till jobbet.

Söndag har bara inneburit jobb och ridning på kvällen. Va ut till Lotta i Vinäs och hoppade på utebanan. De satt nog i bpde i min och Jollys skalle från i torsdags. Hon va fin först sen drog hon på en tvärnit på en oxer och vi braka igenom och jag flög. Hann knappt reagera innan ja låg på backen. Jollys självförtroende har fått sig en turn och nu ska vi hoppa lite lågt och ha roligt utan att kräva allt för mycket för att vi ska komma tillbaka på banan igen. Vore ju konstigt om de skulle bara gå bra jämt.




De kanske är en sån här klump man skulle haft så man kan skylla på att man inte kan hoppa :P

Vart inte sån kort resumé i alla fall. Men nu är de sängen nästa.

Ledig i morrn och det innebär SOVMORGON!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0