va trött man kan bli på folk

Dagen börjades med en ridtur med hästen, och hon skötte sig mycket bra. :)

Sedan började rennandet på jobbet. En lunch utav bara dess like, 220 hungriga magar som alla skulle ha mat samtidigt, och får de inte som de vill gormar man lite, och de tycks tro att de ska hjälpa. Turister säger jag!

Hann inte mer än blinka förens lunchen var över och man trodde man skulle på pusta ut i alla fall fem minuter, men icke! De forsa in folk hela tiden och så har hela kvällen fortsatt. Snacka om att man blir bäng i bollen, fattar inte ens hur ja kan komma ihåg allt ja ska göra. Men på något konstigt vis så klarar man av att vara virrig som en höna. ha ha. Man stressar och springer runt, men för vem egentligen? Gästen går väl dit för att njuta av en god matbit i lugn och ro? Likförbenat så springer man runt å runt. Funderade idag när ja stod vid ett bord och severade vin. Va har ja för jäkla jobb egentligen? Bara hålla på och serva andra hela tiden för en sketen liten slant. Å trotts att man är helt underbar och gör allt för att de ska bli nöjda kan de kanske så gott som en tia skänka i dricks. Vissa dagar går man hem med en fin bunt med slantar, men andra är skrattretande.

Att jobba tretton timmar med en kvarts rast är inte så rimligt, och inte får man sitta i fred då heller. De känns lite måttligt såhär när man kommer hem. Ögonen vill bara sova, men ändå vill man inte för de blir bara en ny dag och nya dryga möten. Jag ska egentligen inte klaga så på mitt jobb för ja älskar och jobba med människor. Men ibland funderar man verkligen hur vissa är funtade där uppe. Man kan bli så less, och speciellt för att inte tala om barnfamiljer. Träffade dock på en idag som hade dessa undantag till och vara dryga. Ena flickan prata på och hon tyckte vi bland annat hade fina tallrikar och att jag var söt. :) Alltid något som kan få en att orka med lite mera.  

Ja borde ta och knappra in räkningarna men ja är så himla trött, tom så att ja hällde ut vattnet ja hade i glaset på golvet.

Finns orken i morrn bitti när klockan ringer så blir de även så en ridtur i morgonbitti. Dock är risken ganska så stor att ja stänger av och somnar om. Slutar ju vid tre i morrn, så de hinns ju faktiskt med efter annars.

Hunden sover borta också, men han har det så bra så. Tur vi har hittat en sån bra dagmatte. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0