trettondeifemtetvåtusenelva

Idag har det vart fredag och inte vilken fredag som helst, utan fredag den trettonde. Meen de känns väl som att de va skit samma. Ja har stått med båda fötterna på marken och inget märkvärdigt har hänt. Skulle kankse va när ja cykla hem då och tog svängen liite för stort och de kom visst en bil på vägen. Men ja överlevde de också.

När ja kom hem så satt ja och funderade på om ja ens orkade tänka tanken middag. Käkade rätt tidigt på jobbet så magen kurrade rätt rejält när jag kom hem, men någon lust för att laga mat fanns inte, som vanligt. Tänkte bara käka en macka och se glad ut. Då ringer pappa.

Hej, vill du ha grillat.

Första tanken var ufh jobbigt och åka enda till Vinäs för mat. Men den tanken ändrade sig rätt fort när magen kurrade till igen. Tur man har föräldrar som göder en med mat.

Provade dräkten om jag kunde ha den, och utan att ens blinka gled den på, utan att ens behöva dra in magen. haha. Den ska ju användas inom en snar framtid så va på tiden att pröva ifall man fick lov och kämpa bort några kilon.

Va ner och tände ett ljus på älskade Flips grav.

Jag saknar dig något oerhört ska du veta!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0