Tidsschemat sprack!

Kom iväg lite för sent till stallet i morse för att de just va lite för extra skönt i sängen i morse så fick lägga på ett lite extra kol för att hinna med allt som ska göras, dvs mocka skit och motionera hästen.

Tog in Jolly och ställde henne på gången lös som jag alltid brukar göra, tog också av henne grimman. Skulle ta en borste och hon tar ett steg framåt och tänkte att hon går till krubban som hon också brukar göra. Men INTE denna gång, nej för nu springer hästkraken ut ur stallet.

Jag vet att hon skulle aldrig springa av gården, typ upp i skogen eller så. Förstod direkt att hon sprang bort till sommarhagarna som vi har bakom ridhuset. Tog med en hink med korn och gick efter. Men tror ni jag fick tag i henne, eller ens komma i närheten utan att hon vände och gick åt andra hållet. Nej!

Ringde in till Eva men inge svar. Så ja börja fundera hur ja skulle lyckas. Hagen låg ju halvt nere också så fanns inget hörn att lura in henne i. Men så ringer Eva upp och ja ber henne ta med lite kraft som låter lite mer i hinken när man lockar henne.

Eva gick väl raka vägen nästan i alla fall och fick ta henne.

Hästskrälle. Haha.

Klockan va alldeles för mycket när vi va inna i stallet igen så blev en snabb longering. Och hon gick riktigt bra så får vara nöjd ändå. Blev ett kort med intensivare pass.

Jobb nu klockan 12:oo och ska bli spännande och se om en viss person behagar dyka upp idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0