Rena rama hysterin!

För ett tag sedan så fick vi in ett tuggumipaket med 100 stycken tuggumin och en tatuering i varje för 20:-. Vad är detta tänkte man, ska detta verkligen sälja?

Men de sålde som aldrig förr, alla var som galna. Eller snarare alla barn va galna. Och de tog ju slut och jag trodde inte vi skulle få in dom igen. De kom in barn dagligen och frågade och fick gå därifrån med bistra miner. Men så en dag kom de in igen och jag sa till Cina att nu borde vi ringa till rektorn på Noretskolan så han kan förmdela vidare till alla barn att de finns tuggumin igen. haha.

Dagen på jobbet va kaotiskt. Hade mest lust att släppa allt och gå hem. En dag kvar på veckan sen ledig fyra dagar. Skönt på sett och vis men tisdagen får lov och bli en ofrivillig ledighet.

Tömkörde Jollan idag och hon va riktigt fin, i alla fall i traven. Galoppen va de svårt att slappna av i och lugna ner sig. I morgon blir de ett pass på banan för en genomkörare innan lördag.

Vart ut till Vinäs en vända för att ja fick lov och sy in öronen på luvan hästen ska ha. Och vilkes osis jag hade. Middagen stod på bordet. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0