Helt slut körd...

Åkte hem ifrån kvart i sju i morse och kom hem klockan åtta på kvällen. Har haft fullt upp på jobbet med att bygga om djuravdelningen, men hann inte bli klar idag så i morrn är de bara att fortsätta.

Träningen gick helt okej och nu fått order att dagen innan ska de trimmas massa dressyr. Sen ska ja rida olika bom serier. Bara att lyda så att de blir resultat. Borde börja träna dressyr för tränare, men känns som man kommer få skämmas innan man kommit en bit på väg. Men man lär väl börja nånstans. Kanske borde sätta upp någon annan för att se att de inte är helt kört.

Hoppade Dennis lite efter träningen och han är söt gammelgubben.




Alfons är sur över att Myggan tagit över hans hem, största boxen i stallet. haha. När ja kom in med Dennis låg han inne i Dennis box och vart inte glad när Dennis knata in. haha.




Sitter i soffan och tycker synd om mig själv just nu. Har skit ont i axlarna och skulderbladen. Känner av de direkt när ja setat många timmar i kassan. Och framförallt nu när ja inte tränat på ett tag känns de ännu mer. På måndag är jag frisk och kry för träning, okej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0