Färdig tältat för i år!

Vasalopps veckan är slut och de känns som den försvann lika fort som den kom. Alltid trevligt när de händer något i byn, att de blir bilköer, de är inget som går att undgå, men de känns som att detta år har ja knappt märkt av de. Man har väl helt enkelt befunnit sig på annat håll när de uppstått.

Har jobbat hela helgen och lördagen sprang iväg rätt fort sen var de bara till och hem och svira om inför kvällen. Maria och vänner till henne dök upp och vi satt här och snacka gojja och drack vin. Försökte i fredags att få tag på biljetter även till dom, men förgäves. Så de gick ner mot tältet runt en 20:00 för att slippa stå i kö och veta att de kom in. Men tji fick dom, de släppte inte in nå folk och då var de typ inte en käft där inne. Dom hade alltså sålt så mycket förköpsbiljetter att folk utifrån inte kom in. Vansinnigt!

Jag och Sofia satt kvar en timme till här hemma innan vi också gick ner. Kvällen va såå lång och ja kan väl inte påstå direkt att den va så himla rolig. Man hade ju förväntat sig att se lite folk utifrån, men där va de ju i stort sett bara Morabor.

Klockan blev likförbenat sent innan jag och Linda va i säng, eller snarare så la vi oss på soffan och sov. Allt för att bara kunna slå upp ögonen 08:00 och kolla på Vasaloppsstarten. Kvart över tio va min skjuts här och söndagens timmar va såå sega på jobbet. De va inte många själar som va ute och handlade och första söndagen i mars borde vara en helig dag här i Mora och butikerna stängda. Tillslut slog klockan stängning och man fick gå hem. Resten av dagen bestod inte av många knop. Min hals gör ont och ja låter som en kraxande kråka.

När klockan ringde halv sex i morse var jag mer levande än död, har hostat och hostat i natt så har vaknat om å om igen hela natten. Timmarna på jobbet försvann ganska fort som tur var och dagen har avslutats med en ridtur med Sara och Dennis.

 

Jolly Robin**



Förbygeln passade perfekt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0