Aktiv morgon och förmiddag!

Klockan ringde kvart i sju i morse men jag kan aldrig gå upp direkt när klockan ringer, då snooza är något jag  är specialist på. Tjugo över sju lyckades jag masa mig ur sängen. Stoppade i mig gröt och stack sen till stallet.

En vända i byn med Tin och Robin blev dagens ridning. Hon var inte allt för avspänd, fick dock till några steg så alltid något att vara nöjd med. I morgon hade jag tänkt rida inne och trimma, men allt krockade med dressyrträningen på kvällen. Attans. Fick en pt träningstid 16:00 så mitt schema sprack lite plus att bilen ska hinnas lämnas in också. Den måste ombesiktas innan den 22 mars och ett lyse ska riktas om. De gick tydligen inte att fixa igår när jag var förbi utan bilen skulle lämnas in i morrn för kanske 10 minuters jobb. Suck.

Man borde kunna precis allt själv i hela världen, då hade livet vart lite lättare. :P

Har hunnit vart ute på 45 minuters powerwalk i solskenet och därefter kokat två storkok med kycklingwook och köttfärssås. Nu är de bara de roliga kvar, disken!

13:oo ska jag infinna mig på jobbet. Har en fyra dagars vecka nu sen LEDIG TRE DAGAR.
Underbart!!



Att ut och gå nuför tiden är inte alls lika roligt, jag gör de knappt längre. Om man ändå fått ha dig kvar älskade vän som sällskap!

Jag saknar dig enormt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0