möhippa ala svensexa

I lördags va de planerad möhippa/svensexa för Maria och Magnus, och de vart uppskattat vill ja tro.

De började med att vi brudar gömde oss i omklädningsrummet på jobbet för att skrämma Maria när hon kom in dit, och om vi gjorde. ha ha

Vi åkte ner till Tingsnäs där hon fick byta om och få sin vrålsnygga outfit. Vå åkte sedan runt i Mora ett tag och gjorde ett och annat. Hon skulle bla annat köpa sin sista korv på babs för en femma, men den torrbollen i kassan (som troligtvis inte fått sig ngt på länge) häver ur sig.

- DEN KOSTAR FEMTON KRONOR!

Men snälla ijust idag bara tyckte jag, du ser väl hur fin hon är. Men de var då tvär nej. Så vi åknte till våra kära grannar vid jobbet och där gick de vägen.

Vi styrde färden mot Garsås där vi mötte upp grabbarna, och Magnus var så snygg i sin piratdräckt. ha ha

Väl där va de straffmåls jakt med innebandyklubban som gällde. Men de va för jäkla dåliga må ja säga. vi stoppade sedan in alla i bilarna och for sedan vidare mot slutdestinationen Rättvik. Vi hämade pizzorna vi beställt och satt oss på stranden och mumsa i oss.

Nästa projekt var sedan trixa fram bollen mellan konerna men med stopp för en hutt vid respektive kon. Allt slutade i ett enda kaos och ingen av dom gjorde som de skulle. ha ha

Slutade med att vi spelade fotboll med grannarna och ja insåg ännu en gång att ja är världelös på de. ha ha

Jag och Cina tog oss ett dopp i de blå och de va såå skönt innan vi knallade upp på samhället. Nästa uppdrag bestod av att måla porträtt utav folk. Och jäklar, de va lättare än vad vi tänkt oss. Folk skulle betala 10 kr för ett porträtt men en betala så mycket som en hundrig. Och ingen av oss hade en aning om att Maria hade sådan talang att måla. De va roligt :)

Pengarna hon fick in, i detta fallet nu då en del skulle gå till en porrtidning som hon skulle fråga närmsta kille om han läst och om den va bra. Men hallå? Finns de inga sådana tidningar nu för tiden. Slutade i alla fall med en Moore och hon skulle sedan sälja den för 10 kr. De va de inte många som va sugna på dock.

Kvällen slutade med att vi dansade på Wasa av alla ställen. De stället känns pasé numera.

Men jävlar vilken rolig kväll vi hade!

Allt detta resulterade i att jag legat däckad i feber, men är nu förhoppnigsvis på bättringsvägen.

Bilder kommer då min kamera ligger på jobbet.

Men värt att vänta på :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0